2 briļļu vietā vienas

Koriģējošo briļļu nēsātājiem vasarā nākas risināt „rēbusu“: kā izskatīties labi un aizsargāt acis no saules? Ikdienas gaišās brilles ideāli der darbam birojā, bet uz ielas tās neaizsargās no košas saules.

Viens no labākajiem risinājumiem ir brilles ar tonējošām „fotohromām” lēcām. Šīs lēcas kļūst tumšas ārpus telpām, bet telpās gaišas un caurspīdīgas.

Jaunās tehnoloģijas ļauj apvienot spoguļveida un tonējošās lēcas, brilles ātri tonējas un tikpat ātri kļūst gaišas. Pie tam, jūs varat izvēlēties lēcas no vairākām pieejamām krāsām. „Lēcas-hameleons” ir atgriezušās modē uz palikšanu – šīs brilles kļuvušas par favorītu jaunatnes vidū.

Optikās „Fielmann” piedāvājam jums krāsu daudzveidību un dažādas „Transitions”  kolekcijas lēcas brillēm.

Klasiskā kolekcija “Signature” papildināta ar jaunām, modernām krāsām:bronzas, zaļām, zilām un violetām.

„XTRActive“ kolekcijas briļļu lēcas kļūst tumšākas, reaģējot ne tikai uz UV stariem, kā klasiskās "fotohromās lēcas", bet arī uz gaismas intensitāti. Tāpēc šīs lēcas ir īpaši tumšas krāsas pie visintensīvākās saules gaismas.

Starp citu, klasiskās „fotohroma“ lēcas automašīnā nekļūst tumšas, jo UV starojums bloķē automašīnas logus. Tomēr "XTRActive" lēcas kļūst tumšas pat automašīnā – tumšuma pakāpe ir atkarīga no temperatūras un ultravioletā starojuma daudzuma, kā arī no saules gaismas intensitātes.

„Flash to Mirror“ kolekcijas lēcas apvieno fotohromo tehnoloģiju ar  spoguļa efektu. Gaišai, caurspīdīgai lēcai ir minimāla krāsa un neliels spoguļa efekts telpās. Uz ielas,  saulesgaismas ietekmē, lēca kļūst tumšāka un tās spoguļa efekts sasniedz maksimumu.

„XTRActive Flash to Mirror“ kolekcija apvieno jaunākās tehnoloģijas – maksimāla tumšuma pakāpe un spoguļa efekts.

Plašāka informācija par „Transitions” lēcām ir pieejama „Fielmann” optikās >

 

MODE, KVALITĀTE UN PAREIZA CENA

Zemākās cenas garantija

Iepērkoties "Fielmann", esiet droši, ka saņemat visizdevīgāko cenas piedāvājumu. Ja 6 nedēļu laikā pēc briļļu iegādes kādā citā Latvijas optikā tādas pašas brilles ieraudzīsiet par zemāku cenu, "Fielmann" atmaksās cenu starpību.

Profesionāla redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Profesionāli speciālisti ar mūsdienīgām redzes pārbaudes iekārtām pārbaudīs Jūsu redzi, apskatīs Jūsu acis, izmēris acu spiedienu un sniegs konsultāciju par briļļu lēcām.

Bezmaksas briļļu apkope

Mūsu speciālisti bez maksas notīrīs Jūsu brilles ultraskaņas vannā, iztaisnos deformētos ietvarus, nostiprinās skrūvju stiprinājumus, nomainīs vecos deguna atbalsta spilventiņus.

Reģistrēties pārbaudei